‘S morgens als ik opsta dan begin ik met mijn positieve liedjes : i love my life, laat de zon in je hart,… we zingen het uit volle borst en de papa die vind het er wat overĀ ????. Nu zeg ik altijd tegen mezelf en de kindjes dat ze een eigen kindje hebben waar ze goed voor moeten zorgen en sinan vond het tot voor kort maar zever en wou stoer zijn en vechten , ik heb niks opgedrongen maar ben het wel blijven zeggen. Vanaf 3 dagen geleden is hij er helemaalĀ mee mee. We zingen smorgens onze positieve liedjes, we praten met het kind in onszelf. Wat heb ik nodig, wat is het eerste wat in me opkomt, wat voel ik,… in de auto naar de school allemaal positieve affirmaties met onze visionboards en vandaag wilde sinan zijn diamant meenemen naar school om ervoor te zorgen dat hij in zijnĀ ā¤Ā bleef. Nu werd het heel grappig , want telkens papa nu iets zegt of twijfelt over dingen: zegt sinan doodleuk: ja papa vraag het aan kleine yenal die heeft alle antwoorden of papa is eens boos of kijkt voetbal en dan zegt sinan : ja nu zit je niet in je hartĀ ????????????Ā dus ik zou zeggen , blijf bij je eigen waarheid en doe wat jou gelukkig maakt, ga niemand overtuigen en op een dag word jouw zaadje een mooie plantĀ ????Ā geniet van de kleine dingen en wees dankbaar en al je dromen zullen uitkomen. Lead by example en je zal verschietenĀ ????Ā maak er een prachtige dag van met de focus op het positieve , als jij straalt gaan je kids dit ook doen en zijn ze het zonnetje in huis. Kenan stapt vanaf vandaag en probeert alles vol zelfvertrouwen uitĀ āœØ

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *