Ik ben Carolien Flecijn. Ik ben 30 jaar en mama van 3 kindjes: Sinan 6 jaar, Sezgin 3 jaar en een baby Kenan van 4 maand oud. Ik ben gelukkig getrouwd.

Sinds kleinsaf was ik gefascineerd door Disney verhalen. Mijn motto is: if you can dream it, you can do it!

Ik groeide op bij zelfstandige ouders en leerde dat “hard werken” dé manier was om het te maken in het leven, dat deed ik dus met alle gevolgen van dien…

Ik ging over mijn grenzen, kreeg het heel druk in mijn hoofd, raakte verwikkeld in een scheiding, kreeg een burn-out… kortom ik raakte mezelf kwijt en ik was niet gelukkig.

Dit veranderde toen ik op 24– jarige leeftijd besloot iets voor mezelf te gaan doen:
een cursus van Louise Hay volgen. In ‘Je kunt je leven helen’ ontdekte ik het verdrietige, ongehoorde en ongeziene kind in mij.

Ik koos meer en meer voor mezelf en ging ook een mastermind volgen. Hier leerde ik over onbewuste overtuigen, 5 levensgebieden, angsten en vooral: wat ons levensdoel is in dit leven. Ik ontdekte dat ik iets wilde doen met de (verborgen) boodschappen die kinderen ons geven.

Ik kreeg zelf een zoon die heel gesloten was, waar ik moeilijk contact mee kon maken. Hij leefde in zijn eigen wereld en al gauw volgde de diagnose ‘autisme’. Zijn gedrag werd erger, totdat ik het boek ‘Fluisterkind’ begon te lezen. Uit dit boek leerde ik dat kinderen hun ouders een spiegel voorhouden. En wanneer je als ouder aan jezelf werkt, verandert dit ook het gedrag van je kind.

Ik volgde allerlei cursussen om zelfliefde, -acceptatie, -zorg en -waarde te verhogen. Ik studeerde af als executive coach aan de Inge Rock Academy. Ik werk heel veel met mijn innerlijke kind en spiritualiteit is een deel van mijn dagelijks leven.

Dus je zou kunnen stellen dat ik twee grote passies heb: het gedrag van kinderen vertalen en zo het kind en de ouder dichter bij zichzelf brengen én helpen om dromen waar te maken.