Zondagavond komt sinan al wenend naar beneden, ik vraag hem: wat is er jongen? Wel mama, ik ben zo verdrietig omdat ik me al 2 jaar zo stoer voordoe en ik geen verbinding meer voel met mijn kleine sinan en mijn . Ik deed dit om mezelf te beschermen om niet gekwetst te worden, maar nu wil ik dit niet meer , ik wil terug luisteren naar mijn hart , maar hoe doe ik dat dan mama? We leren dat nergens. Ik: ja sinan dat is nu net wat ik de mensen leer, terug verbinding met het kind in zichzelf, met hun hart en dromen. Sinan: ja dan wil ik dat je mij dat leert, want ik ga morgen in de klas mijn verhaal vertellen waarom ik zoveel aan het vechten was en stoer deed, ik wil nu helemaal mezelf zijn . En vanaf nu neemt hij overal zijn foto mee en is het gevoelige jongetje die hij al die jaren beschermde uit angst om gekwetst te worden. Dit is wat onze kinderen nodig hebben , veiligheid om het gevoelige kind te mogen zijn, die ze werkelijk zijn en volwassenen ook en dan zien we echt stralende, zelfzekere, gelijkwaardige mensen en zal er veel minder pesten zijn. Wat een prachtige boodschap van mijn zoon ???? en de dag daarna ging ik mijn verhaal vertellen op het global woman Breakfast en mag ik nu wereldwijd gaan delen, dank je sinan om me wakkere schudden dat het tijd is om mijn verhaal te vertellen en dat jij en ik ons kwetsbaar gaan opstellen om gewoon helemaal onszelf te zijn vanuit zelfliefde. Want wie moeten we gelukkig maken? Toch eerst onszelf en dan stromen we over om met anderen te kunnen delen. Als wij als volwassenen laten zien dat we ons veilig voelen als onze gevoelige ik, zullen onze kids dit ook doen, dit is mijn waarheid ???? dit zal ik weer aan nieuwe mensen leren op di 27 feb en woe 28 feb in de workshop : STRAAL ????

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *