Wat kan ik voor jou betekenen ?
Als kindertolk sta ik u te hulp bij verschillende stoorzenders: slecht eten, slapen, woede-aanvallen, autisme, ADHD, schoolproblemen, depressies, claim-gedrag, ziektes, … De sessies gebeuren enkel met de volwassenen, zonder kind in Hamme. De ouders vertellen over het gedrag van het kind. Het gedrag is dan een spiegel naar de binnenwereld van de ouder naar het innerlijke kind waar zich op dat moment een blokkade voordoet.
Als kindertolk vertaal ik het probleemgedrag van kinderen naar een boodschap voor volwassenen en door daarmee aan de slag te gaan bij de volwassenen, hoeft het kind dit gedrag niet meer te vertonen.

Doel
De boodschap van uw kind is hyperbelangrijk. Enkel met deze informatie kan de beste versie van uzelf gevormd worden.In het kennismakingsgesprek wordt er vertrokken vanuit het verhaal rond het gedrag van het kind, waarna ik meteen met de ouder aan de slag ga. De bedoeling: door het gedrag van het kind gaan we in het proces van de ouder. Doordat de ouder zijn blokkade loslaat en dichter bij zichzelf komt, hoeft het kind het gedrag niet meer te spiegelen, zodat het gedrag automatisch zal weggaan.
Dit gebeurt zonder medicatie, zonder therapie. Het kind heeft er geen last van. De voorhanden trajecten hebben een looptijd van 6 maanden.

Werkwijze
Vooreerst stellen we het denken en onderbewustzijn gerust door middel van coaching en een uitgebreide babbel over de situatie. Via meditatie en visualisatie wordt er vervolgens contact gemaakt met uw innerlijke kind. We gaan op zoek naar de boodschap nodig om het gedrag op te lossen. Zo creëren we samen de basis om opnieuw een band met uw kind op te bouwen, gebaseerd op liefde en vertrouwen.
Deze methode is erkend door Present Child, waar ik als kindertolk ook
wordt vermeld. Meer informatie vindt u hier terug.

Voor wie?
Volwassenen die het gedrag van hun kind als boodschap willen zien. Die een liefdevolle band met hun kind willen door aan zichzelf te werken.