Voor wie?

  • Mensen die verandering willen, kiezen voor jezelf.
  • Mensen die positief met tegenslagen willen omgaan.
  • Mensen die voor hun dromen en geluk willen gaan.
  • Mensen die van denken naar voelen willen gaan.

We kennen het allemaal: burn-outs, bore-outs. Eigenlijk een leven leiden waar we ongelukkig zijn en onszelf opbranden. Steeds dingen doen waar we energie van verliezen, op werk of persoonlijk vlak. Wel ik vind dat het tijd is ,dat jij gaat stralen van energie en geluk en gaat doen wat jou blij maakt. De burn-out is een cadeau om stop te zeggen tegen deze situatie die jou niet meer dient, ik spreek uit ervaring. Ik was ook het leven moe, was moe, gefrustreerd. Tot ik het zag als een cadeau en bij mezelf ging voelen, waar word ik nu gelukkig van? Nu doe ik enkel wat ik graag doe en waar ik energie van krijg.

Ik zeg en doe wat ik wil. Ik hou zo van mezelf, sta in mijn kracht en stel mijn grenzen vanuit mijn hart op werk en persoonlijk gebied.

Als ik het kan, kan jij het ook!