Ik ben mama van 3 zoons. Mijn oudste zoon en een burn-out veranderden mijn leven door moeilijke periodes met probleemgedrag naar mijn groei, verandering en het leven van mijn dromen. Daarom wil ik graag anderen inspireren om gedrag van kinderen en het leven anders te zien, door nu kindertolk en burnout coach te zijn.

Kinderen hebben geen probleem, maar een boodschap voor de volwassene die niet gelukkig is. Wat wij willen voor kinderen: geluk! Willen zij ook voor ons en ze gaan daar ALLES aan doen om ons dit duidelijk te maken. Je kan gewoon leven vanuit plezier en liefde.

Ik zal dit even verduidelijken door mijn eigen verhaal:

Mijn oudste zoon kreeg op 2 jaar de diagnose van autisme, hij had ook zware woede-aanvallen, wou geen sociaal contact, maakte geen oogcontact, leefde in zijn eigen wereld en mijn grootste probleem: hij wou niet praten.

Ik zoek de klassieke hulp, maar niks werkt. Het gedrag werd alleen maar erger en ik weiger medicatie te geven, ik voel dat hij me iets wil zeggen, maar hij weigert dit.

Ik word er zelf depressief van en vraag hulp aan het universum: Tot op een dag, het boek: het fluisterkind op mijn pad komt. Het verhaal gaat erover dat het gedrag van een kind een spiegel is naar de binnenwereld van de volwassene. Ik lees het in 1 keer uit en volg de opleiding tot kindertolk. Ik ga voelen wat mij zo ongelukkig maakt en duik in mijn eigen proces. We weten wetenschappelijk dat alles energie is en we verbonden zijn met elkaar, dus hij weerspiegelde mijn boosheid, mijn depri-gevoel, ik had geen contact met mijn gevoel, geen innerlijke communicatie,…Op die moment heb ik zelf een burn-out en denk is dit het leven nu? Tot ik start met persoonlijke ontwikkeling en ontdek dat deze burn-out en het moeilijke gedrag van mijn zoon, cadeaus zijn om ECHT te ontdekken wie ik ben. Wat maakt mij gelukkig? Wat zijn mijn dromen? Waar krijg ik energie van? Hoe zou mijn leven eruit zien als een avontuur? Ik ontdekte dat ik hooggevoelig was en ging dit zien als talent en veranderde mijn denken van negatief naar de creator van mijn eigen leven, ik ging mijn denken positief gebruiken om mij te focussen op mijn droomleven. Vandaag de dag heb ik die dromen gerealiseerd en wil ze nog groter maken door anderen dit ook te laten voelen. Ga je denken en je voelen verbinden en alles is mogelijk.

Resultaat: Het is nu een vrolijke jongen vol creatieve ideëen, hij is sociaal, kan goed mee op school, maakt oogcontact, kan goed omgaan en praten over zijn emoties, wil steeds nieuwe dingen ontdekken en praat als een waterval. En de 2 andere hebben niks van deze problemen, kunnen gewoon kind zijn.

Voordelen: Het kind word niet belast met de therapie, geen medicatie en snel resultaat.

Wil jij ontdekken welk cadeau jouw kind je geeft met zijn gedrag?

Boek dan snel een kennismakingsgesprek: je kan je hart eens komen luchten over het gedrag van je kind en we ontdekken samen de oplossing vanuit ontspanning.

Het is een win-win voor ouder, leerkracht en kind.

Want je verdient het om gelukkig te zijn!!!