Gelukkig voelen

We kennen het allemaal wel ups en downs.. de workshop bij Carolien opent vele deuren voor mij. Heel lange tijd wist ik niet echt wie Anique echt was en liet ik vrijwel altijd over mijn grenzen gaan. Ook voelde ik mezelf met mini periode echt gelukkig dan dacht ik vaak ‘laat dit gevoel blijven’ maar al snel belande ik weer terug in die negatieve spiraal door dag dagelijkse dingen. Door de cursus bij Carolien te volgen heb ik geleerd te begrenzen, de ware Anique leren kennen, durven dromen en ze ook durven uitspreken iedere dag opnieuw. Ook heb ik geleerd dat verdriet, boosheid, angst de sleutels zijn tot diep geluk. Ze mogen er zijn want zoals Carolien me leert achter elke gebeurtenis of emotie zit een cadeau en als je dat begrijpt kan je stralen van binnen naar buiten. Als jij jezelf een cadeau wil doen is dit het aller mooiste wat ik mezelf na 30 jaar gegeven heb. Ook mijn mensen rond mij genieten er van mee ???? want een gelukkige mama zijn gelukkige kinderen en ga zo maar door. ♥ wil jij dit ook en echt gelukkig zijn? JA OOK JIJ BENT HET WAARD

no-pic Anique

Van denken naar voelen

Van kindsaf van buiten naar binnen geleefd door mijn hooggevoeligheid. Het zat er zo ingebakken, ik was een ‘aangepast’ kind en besefte het niet eens.

Tja, ik had de ‘rebel’ niet in me . Nu pas “leef” ik vanuit mijn gevoel en sta ik mezelf ook toe om aan mijn behoeften te voldoen.

Mijn “overleven” is nu is nu het “leven” zelf geworden.

Genieten, vertrouwen in overvloed door gewoon te ZIJN. ????

Het gevoel “tegen de stroming in” is verleden tijd. Dankzij de workshop :STRAAL,  sta ik nu energiek, positief en vol vertrouwen in het leven, dat ik in “overvloed” mag delen.

Wat is het “leven”MOOI ! ????

Shine bright all the way ! ????

Warme groet !

no-pic Brigitte

Van controle-freak naar genieten van het leven

Ik ben aan de workshop “straal van binnen naar buiten” begonnen vanuit nieuwsgierigheid. Carolien ziet er echt goed uit in haar oranje top, kan ik dat misschien ook terug?

Ik ben mama van 2 zoontjes en ben onderweg in het verzorgen een beetje mezelf verloren… veel ziek, weinig tijd in mezelf investeren, weinig fut, niet meer echt genieten, kindjes weer eens lastig als ik thuiskom.

 

Dus beslis ik om de stap te wagen, tijd om te investeren in mezelf.

In het begin een beetje onwennig, wat kan ik   verwachten? Maar Carolien stelt mij direct op mijn gemak. Na de eerste workshop voel ik zelfs al wat verandering. Door regelmatig actief te zijn in de messengergroep krijg ik steeds meer zin in nieuwe opdrachten.

Ik kijk uit naar die tijd voor mezelf, om mij dichter te brengen  bij wie ik echt wil zijn.

Carolien heeft mij mezelf terug leren openstellen, laat zien waar mijn blokkades zaten. Dat mijn zoontje helemaal niet lastig was maar dat hij mij kwam vertellen waar ik geblokkeerd zit.

 

Na de start van de workshop ben ik ook niet meer ziek geweest, ongelooflijk!

Ik voel mij beter in mijn vel, heb doelen in mijn  leven. Ik geniet nu meer van mijn gezin, mijn kinderen en mezelf. Ik heb leren voelen wat voor mij als mind person al lang geleden was.

Het voordeel van de groep vind ik dat andere mensen soms ook delen losmaken die je niet eens wist dat ze vastzaten.

 

Ik kijk alvast uit wat de volgende workshop nog zal brengen.

Ik raad iedereen aan zijn nieuwsgierigheid te volgen.

no-pic Saskia